Zaradi slabega vremena preklicujemo dogodek Noč čarovnic. 

Za konec sezone v Pustolovskem parku Geoss smo na obisk spet povabili čarovnike in čarovnice. Kot je bilo to v navadi, pridejo zadnji dan oktobra. Takrat bomo pod krošnjami zakurili ognje, osvetlili progo ali dve ter se skupaj z njimi podali na sprehod med drevesne krošnje v “temi”. Dobimo se 31. 10. 2023, ob 18. uri!

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki boste vnaprej plačali vstopnico najkasneje do torka, 31. 10. 2023, do 15h. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox v skupni dolžini 915 m), sprehod po osvetljeni rumeni, zeleni, modri in rdeči progi ter golaž in čaj, znaša 20,00 EUR na osebo. 

Nujen je predhoden nakup vstopnice. Nakup lahko opravite kar preko spletne strani pod navedbo NAKUP VSTOPNIC.

V primeru slabega vremena bo dogodek odpadel, znesek nakupa pa vam vrnemo na vaš račun ali se upošteva pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2023.

Prijavite se lahko tudi po 15h na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si in prijavnino plačate v parku, vendar bo na dan dogodka znašala 25,00 EUR. Prijava bo možna le do zapolnitve mest.