Meni
Košarica

Piknik za družino, par ali skupino med krošnjami dreves

Ker je Pustolovski park Geoss ravno prav odmaknjen od vrveža mest ter vasi, je idealno mesto za oddih. Včasih je dovolj, da se umaknemo samo za nekaj ur in jih preživimo s tistimi, ki jih imamo najraje. Med krošnjami dreves vam lahko pripravimo čisto pravi piknik za dve do šest oseb na platojih na jesenu, hrastu ali smreki. Poleg udobne namestitve, vam prinesemo košaro lokalnih dobrot. Piknik v krošnjah lahko skombinirate z obiskom pustolovskega parka, ali kot samostojno doživetje.

Par si lahko privošči tudi zibanje s pogledom na okoliške hribe in vasice v viseči postelji na bukvi/brezi, hrastu ali orehu.

Model: piknik-na-drevesu-hrast
Fiksni platoji v krošnjah dreves omogočajo dnevno izvedbo piknika na drevesu, ponoči pa bivanje v krošnjah. Nameščeni so od 10 do 15 metrov nad tlemi. Nanje se povzpnete po leseni lestvi.Plato Hrast se nahaja najbližje pustolovskemu parku Geoss. Preko dneva je z ene od prog parka ta plato viden in z..
60.00€
Brez DDV: 54.79€
Model: piknik-na-drevesu-jesen
Fiksni platoji v krošnjah dreves omogočajo dnevno izvedbo piknika na drevesu, ponoči pa bivanje v krošnjah. Nameščeni so od 10 do 15 metrov nad tlemi. Nanje se povzpnete po leseni lestvi.Plato Jesen se nahaja nad pustolovskim parkom Geoss. Je povsem odmaknjen od dogajanja v parku in omogoč..
60.00€
Brez DDV: 54.79€
Model: piknik-na-drevesu-smreka
 Fiksni platoji v krošnjah dreves omogočajo dnevno izvedbo piknika na drevesu, ponoči pa bivanje v krošnjah. Nameščeni so od 10 do 15 metrov nad tlemi. Vzpon nanje pa je preko lesene lestve.Plato Smreka bo spremljal značilen vonj, ki ga oddaja smreka in je resnično blagodejen in pomirjevalen. ..
60.00€
Brez DDV: 54.79€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)