Meni
Košarica

Novice RSS Novice

05 apr. Otvoritev 14. sezone pustolovščin
Miloš 0 1542
Odpiramo 14. sezono pustolovskega parka Geoss. Prvi obiskovalci nas boste lahko obiskali 13. aprila. Pričenjamo ob 10. uri. Aprila, maja in junija bo Pustolovski park odprt ob sobotah, nedeljah, praznikih in med počitnicami med 10. in 18. uro. Po do..
24 jan. Iščemo Pustolovca, najemnika za prikolico s hrano
0 771
Pustolovski park Geoss išče strastnega posameznika ali podjetje, ki bi prevzelo upravljanje prikolice za pripravo hrane v našem parku. Če imate vizijo za pripravo hitre, okusne, nenavadne in raznolike hrane, potem ste pravi za nas!Kdo smo? Pustolovsk..
10 jan. Postanite Inštruktor v parku
Miloš 0 751
Pridružite se naši ekipi Pustolovskega parka! Ste navdušeni nad naravo, pustolovščinami in ustvarjanjem nepozabnih doživetij? Iščemo navdušene inštruktorje, ki bi se pridružili naši dinamični ekipi v Pustolovskem parku Geoss. Delovno mesto: inštrukto..
05 nov. Park se odpravlja
0 1812
Zahvaljujemo se vam, prijateljem, znancem, obiskovalcem, vsem, ki ste bili del naše pustolovščine.  Park je bil poln smeha, zabave, predvsem pa prijateljskega druženja. Na plezalnih poteh ste nekateri ovire premagovali kot za šalo, drugi z našo pomoč..
31 avg. Poletne počitnice se poslavljajo
Miloš 0 962
Poletne počitnice se poslavljajo in z njimi tudi naš poletni delovni čas.Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki ste nas obiskali preko poletja in popestrili dogajanje v našem pustolovskem parku. Sedaj bomo odprti ob vikendih od 10. ure dopoldan in do ..
25 apr. Prvomajske počitnice
Miloš 0 1807
Prvomajske počitniceV času prvomajskih šolskih počitnic, od 26. 4. - 2. 5. 2023, bo park odprt med 10. in 18. uro. Vabljeni na prve počitniške pustolovščine v novi sezoni!..
Prikazujem 1 do 6 od 16 (3 strani)