Meni
Košarica
Zip line - Orjaški spust
Alt

Ste si kdaj želeli leteti? Zdaj lahko ta občutek doživite na orjaškem spustu v Pustolovskem parku Geoss. Najdaljši spust v osrednji Sloveniji je sestavljen iz treh delov, eden od teh pa je celo najdaljši enkratni spust v Sloveniji. Pri spustu se dvignete 25 m od tal in lahko dosežete hitrost do 60 km/h. Pri tem se vam odpre razgled na celotno dolino ter okoliške hribe. Pogled na svet s te perspektive ponuja res enkratno doživetje.

Pred spustom dobite natančna navodila inštruktorja, ki se skupaj z vami poda na štartno pozicijo.

Orjaški spust je lahko del vaše pustolovščine med krošnjami in se z njim nagradite po sprehodu med krošnjami v Pustolovskem parku Geoss, ali pa se pridete v geometrijsko središče Slovenije spustit samo po orjaškem spustu. Skupinam priporočamo časovni zakup orjaškega spusta po predhodnem dogovoru.

Model: Geoss-otroci orjaška
Orjaška vstopnica vključuje otroško vstopnico za pustolovski park (3 ure) + 1x orjaški spust (915m dolg spust po jeklenici)..
28.00€
Brez DDV: 25.57€
Model: Geoss-odrasli
Orjaška vstopnica vključuje vstopnico za pustolovski park (3 ure) + 1x orjaški spust (915m dolg spust po jeklenici)..
35.00€
Brez DDV: 31.96€
Model: Geoss-odrasli
Orjaški spust je spust po naši jeklenici. S tujko običajno opisujejo ta spust, kot zipline.Jeklenica je dolga v skupni dolžini kar 915m. Otroci, ki imajo 40kg ali več gredo lahko samostojno na ta spust. Lažji otroci pa lahko spust prav tako opravijo, a le v tandemu z našim inštruktorjem.Tistim, ki s..
18.00€
Brez DDV: 16.44€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)

Vsebuje

Dolžina: skupaj 915m
Maksimalna višina: 20m
Hitrost: do 60km/h

Primerno za

Minimalna starost: ni omejitev
Maksimalna teža: 120 kg
Minimalna teža: 40 kg (otroke z manj kg, pelje inštruktor v tandemu)