Meni
Košarica

Večerja, spanje in zajtrk med krošnjami

Ponudbo aktivnosti v Pustolovskem parku Geoss dopolnjuje nepozabno in romantično doživetje Bivanja v krošnjah. Pari, družine in posamezniki lahko preživijo dan ali noč v visečih posteljah ali v posteljah na platojih v krošnjah različnih dreves.

Celostno doživetje obsega večerjo, spanje in zajtrk. Zvečer, ko se dnevni vrvež umiri ostanejo samo zvoki narave. Obiskovalcem postrežemo večerjo na travniku s pogledom na okoliške hribe in doline. Po večerji vas čaka ležišče na izbranem drevesu, ki ga pripravimo posebej za vas, kjer se boste lahko predali vonjem in zvokom narave ter besedam osebe poleg vas. Dvignjeni od tal in varni v zavetju vaše drevesne postelje boste mirno zaspali. Zjutraj vas bo najbrž prebudilo sonce in ptičje petje. Takrat vas bo že čakala košara z zajtrkom, ki jo boste lahko po vrvi potegnili v svoje drevesno bivališče. Ste že kdaj zajtrkovali v krošnji drevesa do 10 metrov od tal s pogledom na bližnjo vas in okolico?

NOČNO DOŽIVETJE

Izbirate lahko med posteljo na platformi v krošnji dreves (jesen, hrast ali smreka) in visečo posteljo, ki jo za vas obesimo na izbrano drevo (bukev/breza, oreh ali hrast ).

DNEVNO DOŽIVETJE

Med krošnjami dreves vam lahko pripravimo tudi piknik za dve do šest oseb na platoju ali pa si preprosto privoščite zibanje s pogledom na okoliške hribe in vasice v viseči postelji.

Model: smreka-plato
12m
do 6 oseb
Smreka
Plato na smreki je največji izmed vseh naših platojev. Vpet je ob deblo, tako da začutite njeno energijo in vonj. Najvišja točka je približno 12 m od tal. Na plato Smreka se povzpnete preko sosednjega drevesa javor. Med njima je postavljen most. Na ta način smo uspeli zmanjšati višino lestve za dost..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: hrast-plato
15m
do 3 osebe
Hrast
 Plato je vpet na drevesno deblo hrasta in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Na hrastu je prostora za 3 osebe. Plato na hrastu je obrnjen na vzhod, tako, da vas bo ob jasnem vremenu zjutraj prebudil sončni vzhod. Zvečer boste lahko opazovali dogajanje..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: jesen-plato
11m
do 3 osebe
Jesen
Plato je vpet na drevesno deblo jesena in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Platoji so različnih velikosti in jesen omogoča spanje 4 osebam. Jesen ima posebno energijo. Spodbuja domišljijo, krepi, oživlja in jemlje slabo energijo. Pomaga nam razumeti naše poslan..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: viseca-postelja-breza/bukev
2m
do 2 osebi
Breza / bukev
Viseča postelja prosto visi z drevesne krošnje. Omogoča spanje dvema osebama. Njena dimenzija je 135x200 cm.Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Na posteljo se povzpnete po vrvni lestvi.Breza/bukev je lokacija, ki deja..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: viseca-postelja-hrast
2m
do 2 osebi
Hrast
Viseča postelja prosto visi z drevesne krošnje in omogoča spanje dvema osebama. Njene dimenzije so 135 x 200 cm. Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Dostop do postelje je urejen z vrvno lestvijo.Hrast z visečo posteljo&nbs..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: viseca-postelja-oreh
2m
do 2 osebi
Oreh
Viseča postelja prosto visi z drevesne krošnje. Omogoča spanje dvema osebama. Njene dimenzije so 135x200 cm. Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Na posteljo se povzpnete po vrvni lestvi.Vsako drevo ima svojo zgodbo.Oreh je..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)