Meni
Košarica

Gozdno čutno razvajanje

Alt

Pravijo, da je gozd odlično zdravilo proti stresu, zato smo ob Pustolovskem parku Geoss razvili program gozdno čutno razvajanje. Gre za voden oddih v blagodejnem objemu gozda. 
V našem gozdu smo našli prostor, ki je nabit s pozitivno energijo ter v njem razpostavili viseče postelje, talna sedala in druge elemente za razvajanje. Povezali smo se s strokovnjaki ter pripravili voden oddih, ki vključuje krepitev imunskega sistema, zniževanje ravni hormona kortizola (vzroka večine bolezni), predvsem pa sprostitev, regeneracijo in mentalni trening, ki preverjeno deluje. Vključili smo starodavne modrosti človekovega zdravljenja z naravo ter tehnike za obvladovanje stresa. Oddih sproti prilagajamo vašim željam in potrebam, zato lahko traja različno časa. Običajno nekje 2 uri.
Med gozdnim čutnim razvajanjem boste uživali v objemu gozda, se gibali po njem, izvajali dihalne vaje, preskušali tehnike za obvladovanje stresa, se sprehodili po gozdni čutni poti, preskušali vaje čuječnosti, se sproščali na izvirnih sedalih ter razvajali svoja čutila iz skrbno izbranih sezonskih cvetlic. 

Po gozdnem čutnem razvajanjem boste sproščeni in opremljeni s praktičnim znanjem o načinih obvladovanja stresa, ki jih boste znali uporabljati v vsakdanjem življenju.

Zdravje ni stanje, je način življenja, ki krepi telo in duha. In mi to filozofijo živimo. Se nam pridružite?

Izberite datum za obisk delavnice

Primerna za družinske člane, saj gre tematsko družinsko obarvano delavnico.
OPOZORILO: Število izbranih oseb presega število razpoložljivih mest.

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 dan
0.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

Program Gozdno čutno razvajanje je v sodelovanju z Bivanjem v krošnjah razvila Anita Šerjak Koci, ki ga tudi izvaja. O svobodi od pretiranih čustev bo težko govoril nekdo, ki je ne živi vsak dan. 
Anita je ženska z mnogimi preizkušnjami v otroštvu, ki se je na neki točki odločila, da je te izkušnje ne bodo zaznamovale. Ob srečanju z njo boste začutili sproščenost, neizmerno željo po raziskovanju in spontano radost. Vseživljenjsko učenje in raziskovanje je njen strasten hobi. Zares se nikoli ne preneha učiti, zato se je pogosto drži nadimek živa enciklopedija. Iz lastnih preizkušenj se je naučila, da za srečno življenje ni preveč uporabno, če obsojaš, prehitro sklepaš, jemlješ stvari osebno in ne daješ vsega od sebe. Zato vsak dan naredi nekaj, česar jo je strah. S tem dejanjem daje odličen zgled svoji okolici in najboljši možen rezultat sama sebi.

Gozdno čutno razvajanje je nastalo preko projekta LAS Srca Slovenije in Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje. Vsebuje
Gozdno čutno razvajanje: Po objavljenih terminih
Primerno za
Minimalna starost: ni omejitve
Število oseb: do 10