Meni
Košarica

Gozdna gibalnica za majhne otroke

GIBALNICA

V našem parku smo poiskali kotiček, ki je že po svoji naravni legi terena dajal možnosti izgradnje domiselnih lesenih elementov, ki otrokom ponujajo veliko raznolikih gibalnih igric. Gibalnica je ograjen prostor z leseno ograjo z namenom, da vanj ne prihajajo hišni ljubljenčki, saj je podlaga v celoti z lesnih sekancev, ki preprečujejo poškodbe ob padcu otrok na podlago. Želimo namreč ohraniti to podlago naravno, brez morebitnih izločkov domačih živali, ki bi lahko tam našle primerno mesto za svoje potrebe.
Vsebuje pa 5 plezalnih elementov za otroke do 7. leta starostipoligon za otroke do 3. leta starosti in posamične lesene igrače razporejene po celotnem delu gibalnice.

POLIGON ZA NAJMLAJŠE

Posebno mesto v sami gibalnici predstavlja poligon z 18 elementi, ki so primerni za otroke od 7. meseca starosti dalje. Pogoj, da lahko otrok poligon preskusi, je da že zna kobacati. Ta poligon je izdelan po načrtu strokovnjakov podjetja Pedosana, kjer skrbijo za gibalni razvoj dojenčkov. Poligon je dejansko zaokrožena pot, ki otročkom predstavlja možnost premagovanja različnih ovir, občutenje različnih podlag. Ima vgrajene elemente, ki otroku omogočajo soočenje s problemi vsakdanjega življenja. Premagovanje stopnjic navzgor in navzdolj, plazenje po neravni podlagi, hoja s pomočjo ograje, plezanje preko ovir na tleh in še veliko drugih.

Sam poligon je namenjen otrokom do največ 3. leta starosti, starejši otroci imajo ob poligonu veliko drugih elementov za igro.


Model: Geoss-otroci-do-6
Otroška vstopnica do 5,99 let vključuje vstopnico za proge, ki so prilagojene otrokom od 4. leta starosti pa vse do 5,99let...
10.00€
Brez DDV: 9.13€
Model: Geoss-otroci-do-15
Vstopnica vključuje pustolovščino v parku na vseh progah, ki so starostno primerne za otrokovo starost. Proge so označene po barvah in so različno zahtevne. Pred pričetkom plezanja vas seznanimo s pravili plezanja po parku..
17.00€
Brez DDV: 15.53€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)