Meni
Košarica

Bivanje v viseči postelji - Hrast

Alt

Viseča postelja prosto visi z drevesne krošnje in omogoča spanje dvema osebama. Njene dimenzije so 135 x 200 cm.

Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Dostop do postelje je urejen z vrvno lestvijo.

Hrast z visečo posteljo leži na obrobju gozda  na izredno lepi razgledni točki, obrnjen proti vzhodu in omogoča, da je jutranji pogled na sončni vzhod resnično nepozaben. Zaradi odprte lege na obrobju pa je tudi večerni pogled na okoliške hribe in zvezdnato nebo nepozaben.

Vsako drevo ima svojo zgodbo. Hrast pomaga pri regeneraciji in hkrati pomirja. Deluje kot antistresna terapija. Je eden od najboljših oddajnikov pozitivne energije. Predstavlja hrabrost in moč. Ranjene bojevnike so nosili k hrastu, da so dobili moč za ozdravitev. Energija hrasta pa naj bi bila menda premočna za energijsko šibke in trajno bolne ljudi, k hrastu naj se zatečejo tisti oboleli z močnim značajem in ranjeni. Hrast blagodejno vpliva tudi na srce in živčevje, krepi koncentracijo in bistri misli.

Pred spanjem večer preživite na pripravljenem prostoru na travniku ob viseči postelji, kjer vam bomo postregli travniško večerjo, zjutraj pa vas bo na posteljo privezana čakala košarica z zajtrkom. 

Rezerviraj termin

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 nočitev
160.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

Popusti in dodatno

  • če se za spanje odloči posameznik priznamo 10 EUR popusta
  • ob rezervaciji dveh nočitev v isti postelji za dve osebi, vam za drugo nočitev priznamo 20 EUR popusta
Vsebuje
Nočno bivanje : od 18h do 10h naslednjega dne
Primerno za
Minimalna starost: 16 let
Število oseb: do 2

HRAST - najboljši oddajnik pozitivne energije

Deluje kot antistresna terapija saj predstavlja hrabrost in moč. Hrast blagodejno vpliva na srce in živčevje, krepi koncentracijo in bistri misli.