Meni
Košarica

Gozdni Gong

Alt

GONG KOPEL NA ENERGETSKI TOČKI 

Gong zvočna kopel na energetski točki v gozdu GEOSS je čudovita in edinstvena izkušnja, ki prinaša številne pozitivne učinke na telo, um in duha. V neokrnjenem gozdu so vibracije gonga še posebej intenzivne in zdravilne. 
Predati se zvoku gonga povezanim z vibracijo gozda je nepozabno doživetje, ki nas popelje v stanje globoke sprostitve, miru in povezave z naravo.
Zakaj izbrati gong kopel ravno v gozdu GEOSS:

  • Globoka sprostitev. Gong kopel pomaga pri sprostitvi telesa in uma s pomočjo vibracij in harmoničnih tonov, ki jih ustvarjata gozd in zvok skupaj. To vodi v občutek večje notranje harmonije.
  • Zmanjšanje stresa in tesnobe. Vibracije, ki jih ustvarja gong in gozd skupaj, prinaša zmanjšanje ravni stresa in tesnobe. Udeleženci doživijo globok občutek miru, saj se njihov um osredotoči na zvoke in pozabi na vsakodnevne skrbi.
  • Izboljšanje spanja. Mnogi ljudje poročajo, da jim je gong kopel pomagala izboljšati kvaliteto spanja. Vibracije gozda in zvoki, ki jih ustvarjata skupaj, pomagata umiriti misli in sprostiti telo, kar omogoča lažje zaspanje in kvalitetnejši spanec.
  • Spodbujanje samozdravljenja. Gong kopel v kombinaciji z gozdom aktivira telesni sistem za samozdravljenje, s čimer izboljša celostno zdravje in dobro počutje.
  • Povečanje energije. Udeležencem se poveča energije po gong kopeli. Vibracije gozda in zvoki pomagajo uravnotežiti energijske centre telesa, kar vodi do občutka večje vitalnosti in živahnosti.
  • Duhovna rast. Gong zvočna kopel v gozdu pomaga pri povezovanju z lastno duhovno naravo, kar spodbuja notranjo rast in osebno transformacijo.

Izberite datum za obisk delavnice

Primerna za družinske člane, saj gre tematsko družinsko obarvano delavnico.
OPOZORILO: Število izbranih oseb presega število razpoložljivih mest.

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 dan
0.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)
Alt

Zvok gonga v naravi te popelje v globoko sprostitev, kjer se sproščajo čustva, ki smo jih pridobili v preteklosti in čisti podzavest ter osvobaja. Ob poslušanju gonga so pogosti telesni občutki vročine, hladu, vibriranja.  Zvok gonga omogoča globoko sprostitev in stanje globokega miru ter uskladitev leve in desne možganske polovice, to pa pripelje do zlitja človeka z njegovo višjo zavestjo, notranjo inteligenco in naravo. 

Zvočna gong kopel v naravi se izvaja skupinsko in je primerne za vse starostne skupine.
Vsak posamezen udeleženec se udobno uleže na tla, s seboj prinese svojo podlogo za ležanje. Priporočljiv je tudi vzglavnik in odejo za pokrit.
Pomembno je da se vsak udeleženec počuti udobno.

Gong kopel v gozdu traja okvirno 90minut.

Izkušnje in modrosti z gongom je Irena Zupanc pridobila pri ga. Mojci Morya Malek, eni izmed največjih mojstric gonga v Sloveniji in tujini.

Irena je raziskovalka življenja, popotnica, učiteljica Reikija in maserka. 

Že nekaj časa raziskuje zvočne vibracije gonga v povezavi z zvoki narave saj je  instrument z najmočnejšo frekvenco. Uporablja ga tudi pri svojih terapevtskih masažah in refleksni masaži stopal, kjer ima že desetletno tradicijo. 

Irena je zaključila izobraževanje v Šoli za bioterapevte pri Neli Rep in  Marjanu Ogorevcu v Ljubljani kjer je tudi pridobila znanje o biopolju, v katerem so shranjene vse informacije o našem polnem potencialu, ki ga lahko razvijemo v življenju. 

Te energetske kode, ki so zapisane v vsakem od nas, razkrivajo tudi močni vibrirajoči zvoki gonga. Za Ireno je prav gong izvor in gibalo moči. Skozi njega se osvobaja energija, ki ne ustvarja samo osnovnega tona, temveč val zvokov, ki nas na vseh ravneh harmonizirajo, sproščajo in pomlajujejo. 

Lepo vabljeni, na poslušanje lepote zvoka na posebni energetski točki v gozdu GEOSS.

Vsebuje
Gozdni Gong: Po objavljenih terminih. Če se na delavnico ne prijavi vsaj 8 oseb, delavnico ne izvedemo
Primerno za
Minimalna starost: ni omejitve
Število oseb: do 20